Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Karagümrük, Gaziantep Fk - Spor yazarları Gaziantep FK-Trabzonspor maçını değerlendirdi - Sayfa 2 - Son dakika Trabzonspor h...

Karagümrük, Gaziantep Fk - Spor yazarları Gaziantep FK-Trabzonspor maçını değerlendirdi - Sayfa 2 - Son dakika Trabzonspor h.... Haftasında fatih karagümrük sahasında gaziantep fk konuk ediyor. Atatürk olimpiyat stadyumu'nda oynanan maçı kazanan karagümrük, 34 puanla 8. Haftasında gaziantep fk, sahasında ligin yeni ekiplerinden karagümrük'ü konuk ediyor. Haftasında karagümrük evinde gaziantep fk ile karşı karşı geldi. Fatih karagümrük 34 puana yükseldi, gaziantep fk 35 puanda kaldı.

Dk.58 ndao, dk.64 borini (fatih karagümrük) sari kartlar: Günay, djilobodji, tosca, jefferson, güray, olkowski, oğuz, mirallas, maxim, rashid, dicko. Gaziantep fk muhammet demir (yellow card suspension), kevin mirallas (groin injury). 59 andre (gaziantep fk) sarı kartlar: Gaziantep fk gelecek hafta göztepe ile deplasmanda;

Gaziantep FK, Göztepe deplasmanında - - Gazete Demokrat - Gündem ve Son Dakika Haberleri
Gaziantep FK, Göztepe deplasmanında - - Gazete Demokrat - Gündem ve Son Dakika Haberleri from www.gazetedemokrat.com
Son 3 deplasman maçında puansız ayrılan gaziantep fk, daha önceki 12 dış saha karşılaşmasında 1 kez yenilmişti. Bu simgeye tıkladığınızda karşılaşma için açılan farklı i̇ddaa seçeneklerini ve oranlarını görebilirsiniz. 59 andre (gaziantep fk) sarı kartlar: Gaziantep fk gelecek hafta göztepe ile deplasmanda; Dk.58 ndao, dk.64 borini (fatih karagümrük) sari kartlar: Gol | karagümrük'ün golleri art arda geldi. Fatih karagümrük bu galibiyetle puanını 34'e yükseltti, gaziantep fk ise 35 puanda kaldı. Gol | ev sahibi karagümrük, formda futbolcusu alassane ndao'nun 58.

Fatih karagümrük 34 puana yükseldi, gaziantep fk 35 puanda kaldı.

Dakikada ndao'nun golüyle öne geçti: Dakikada gaziantep fk, yediği golün hemen ardından eşitlik sayısına çok yaklaştı, kenan özer'in karşı karşıya vuruşunu kaleci aykut kurtardı. Karagümrük ise iç sahada baaşakşehir ile karşılaşacak. Haftayı 1, karagümrük ise 4 puanla kapattı. Gaziantep fk takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Transfer | roderıck mıranda gaziantep'te! Goller 58'de ndao ve 64'te borini'den geldi. Dk.58 ndao, dk.64 borini (fatih karagümrük) sari kartlar: Kemal ademi, teknik direktör şenol can'ın görev vermesi ile gaziantep fk maçında ilk 11'de yer aldı. Gol | ev sahibi karagümrük, formda futbolcusu alassane ndao'nun 58. Fatih karagümrük 34 puana yükseldi, gaziantep fk 35 puanda kaldı. Haftasında fatih karagümrük sahasında gaziantep fk konuk ediyor. Haftasında gaziantep fk ile karagümrük karşı karşıya geldi.

Süper lig'in 23.haftasında fatih karagümrük ile gaziantep fk karşılaştı. İstanbul ekibine galibiyeti getiren golleri alassane ndao ve fabio borini attı. Gol | ev sahibi karagümrük, formda futbolcusu alassane ndao'nun 58. Haftasında karagümrük evinde gaziantep fk ile karşı karşı geldi. Fatih karagümrük gelecek hafta deplasmanda başakşehir'le karşılaşacak.

Fatih Karagümrük 2-0 Gaziantep FK: Karagümrük ikinci yarıda güldü | Goal.com
Fatih Karagümrük 2-0 Gaziantep FK: Karagümrük ikinci yarıda güldü | Goal.com from images.daznservices.com
42 sabo (fatih karagümrük), dk. This is the match sheet of the süper lig game between fatih karagümrük and gaziantep fk on feb 3, 2021. Gol | ev sahibi karagümrük, formda futbolcusu alassane ndao'nun 58. Dakikada ndao'nun sağ kanattan penaltı noktasına doğru çıkarttığı topa sabo gelişine sert vurdu, meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti. Goller 58'de ndao ve 64'te borini'den geldi. Haftasında karagümrük evinde gaziantep fk ile karşı karşı geldi. Bu sonucun ardından gaziantep fk 2. Fatih karagümrük gelecek hafta deplasmanda başakşehir'le karşılaşacak.

Fatih karagümrük bu galibiyetle puanını 34'e yükseltti, gaziantep fk ise 35 puanda kaldı.

Fatih karagümrük gelecek hafta deplasmanda başakşehir'le karşılaşacak. İkinci yarıda rakip kalede baskı kuran i̇stanbul ekibi, 58. Gol | karagümrük'ün golleri art arda geldi. Gaziantep fk ise 35 puanda kaldı. Dk.58 ndao, dk.64 borini (fatih karagümrük) sari kartlar: 42 sabo (fatih karagümrük), dk. Fatih karagümrük 34 puana yükseldi, gaziantep fk 35 puanda kaldı. Kenan özer çıkıyor ve yerine muhammet demir oyuna giriyor. This is the match sheet of the süper lig game between fatih karagümrük and gaziantep fk on feb 3, 2021. Haftasında gaziantep fk sahasında karagümrük'ü ağırladı. Haftasında gaziantep fk ile karagümrük karşı karşıya geldi. Bu skorla fatih karagümrük puanını 34'e yükseltirken, gaziantep fk 35 puanda kaldı. Son 3 deplasman maçında puansız ayrılan gaziantep fk, daha önceki 12 dış saha karşılaşmasında 1 kez yenilmişti.

Karagümrük ise iç sahada baaşakşehir ile karşılaşacak. Gaziantep fk muhammet demir (yellow card suspension), kevin mirallas (groin injury). Dakikada ndao'nun golüyle öne geçti: Karagümrük (süper lig) günel kadro ve piyasa değerleri transferler söylentiler oyuncu istatistikleri fikstür haberler. Dakikada gaziantep fk, yediği golün hemen ardından eşitlik sayısına çok yaklaştı, kenan özer'in karşı karşıya vuruşunu kaleci aykut kurtardı.

Fatih Karagümrük - Gaziantep FK: 2-0 MAÇ SONUCU ÖZET
Fatih Karagümrük - Gaziantep FK: 2-0 MAÇ SONUCU ÖZET from iaahbr.tmgrup.com.tr
Haftasında karagümrük evinde gaziantep fk ile karşı karşı geldi. Bu sonucun ardından gaziantep fk 2. Karagümrük ile gaziantep fk 2.randevuya çıkacak. Dakikada ndao'nun sağ kanattan penaltı noktasına doğru çıkarttığı topa sabo gelişine sert vurdu, meşin yuvarlak az farkla üstten auta gitti. İstanbul ekibine galibiyeti getiren golleri alassane ndao ve fabio borini attı. This is the match sheet of the süper lig game between fatih karagümrük and gaziantep fk on feb 3, 2021. Atatürk olimpiyat stadyumu'nda oynanan maçı kazanan karagümrük, 34 puanla 8. Goller 58'de ndao ve 64'te borini'den geldi.

Gol | ev sahibi karagümrük, formda futbolcusu alassane ndao'nun 58.

Transfer | roderıck mıranda gaziantep'te! Fatih karagümrük bu galibiyetle puanını 34'e yükseltti, gaziantep fk ise 35 puanda kaldı. Dakikada ndao'nun golüyle öne geçti: Son 3 haftada 7 puan alarak çıkışını sürdüren karagümrük'e galibiyeti getiren goller alessane ndao ve fabio borini'den geldi. Karagümrük (süper lig) günel kadro ve piyasa değerleri transferler söylentiler oyuncu istatistikleri fikstür haberler. Kenan özer çıkıyor ve yerine muhammet demir oyuna giriyor. Bu sonucun ardından gaziantep fk 2. Haftasında gaziantep fk, sahasında ligin yeni ekiplerinden karagümrük'ü konuk ediyor. 42 sabo (fatih karagümrük), dk. 8'inci dakikada dicko'nun sağ kanattan ortasında kaleci aykut topu oyun alanına çeldi. Karagümrük ise iç sahada baaşakşehir ile karşılaşacak. Fatih karagümrük gelecek hafta deplasmanda başakşehir'le karşılaşacak. Hafta maçında fatih karagümrük ile gaziantep fk kozlarını paylaşıyor.

Post a Comment for "Karagümrük, Gaziantep Fk - Spor yazarları Gaziantep FK-Trabzonspor maçını değerlendirdi - Sayfa 2 - Son dakika Trabzonspor h..."